קבוצת אמן מחשבים מטמיעה פתרון FormIT להפקת חשבוניות חכמות בחברת שידורי הלוויין yes
היקף הפרויקט מוערך במיליון ש"ח
חברת שידורי הטלוויזיה בלוויין
yes בחרה בקבוצת אמן מחשבים להטמעת מערכת
FormIT להפקת חשבוניות חכמות, שיאפשרו עיבוד נתונים והפקת חשבוניות תוך חיסכון בזמן ובמשאבים. הפתרון של אמן מחשבים מחליף מערכות
legacy ותיקות של
yes. הפרויקט נמצא בשלב הטמעה מתקדם וצפוי לעלות לאוויר החודש. הפרויקט מוערך במיליון ש"ח וישרת את מערך נציגי השירות של החברה.
FormIT של אמן מחשבים הוא פתרון המאפשר לארגונים לטפל במסמכים מורכבים: לאסוף ולעבד נתונים שמקורם במערכות השונות של הארגון, לערוך את המסמכים ולעצבם, לארכב את נתוני המסמכים ולעצבם, להפיק קבצים לצורך הוצאתם לדפוס, לדואר (PDF), לאינטרנט (HTML) ולפורמטים אחרים. שימוש עיקרי ובולט של המוצר הוא בעיצוב והפקת חשבוניות ללקוחות (billing invoice). חברת yes בחרה בפתרון FormIT מורחב, הכולל את יכולת הארכוב.
המערכת מאפשרת הפקת חשבונית בהירה וקריאה יותר ללקוחות, העומדת בכל התקנים הרגולטיבים של משרד התקשורת. המערכת מאפשרת חסכון בעלויות תפעולית שוטפות, גמישות רבה וקיצור Time to Market של השינויים הנדרשים בחשבונית, וכן יכולות רבות המשמשות את מחלקת השיווק כגון הכנסת פרסונליזציה ועוד.
רוני ברנוב, סמנכ"ל מערכות המידע של yes אמרה כי: "החשבונית החדשה שנוכל להפיק בעזרת FormIT של אמן מחשבים היא מהפיכה של ממש בקשר עם לקוחותינו. מבחינת עבודת נציגי השירות – החשבונית החדשה תורמת באופן משמעותי לייעול עבודתם ומאפשרת להם לקבל, בלחיצת כפתור, פירוט מלא של כל סעיף בחשבונית ולהסבירו ללקוח. Yes מתכננת לפתח שלבים נוספים במוצר".
יוני גרינשפון, מנהל שירותים מקצועיים בקבוצת אמן מחשבים, ציין כי: "מוצר FormIT של קבוצת אמן מחשבים הוא הפתרון המוביל כיום ליצירת והפקת חשבוניות. אנו עובדים מול כל תחום הטלקום בארץ ומשרתים לקוחות גם בתחום הפיננסי, דרך הטמעת הפתרון אצלם או דרך הפעלת הפתרון אצלנו ע"י מודל לשכת שירות. הדרישות הרגולטוריות רבות כיום ומשתנות לעיתים קרובות ולכן על הארגונים לספק חשבונית בעלויות תפעול נמוכות תוך הענקת גמישות רבה לדרישות אלה".
אודות קבוצת אמן מחשבים
קבוצת אמן מחשבים מובילה את שוק ה-IT בישראל עם עולם של פתרונות, שירותים ומוצרים בתחום התוכנה. לחברה המונה כ-700 עובדים ופועלת ממשרדים ראשיים בישראל, חברות בנות בארץ ובמזרח אירופה (פולין ורוסיה).
חטיבת המוצרים של קבוצת אמן מייצגת בישראל, בין השאר את החברות Citrix, Informatica, Trillium, HP, Symantec (APM), Orsyp, BMC ועוד.
החברה מציעה מיגון של שירותים ופרויקטים מתקדמים בתחומי אינטגרציה ואיכות נתונים , תשתיות, פיתוח תוכנה, הנדסת אנוש בתוכנה, מיקור חוץ, אבטחת מידע, שו"ב, ERP&CRM ועוד.